Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012
Organizatori
East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment
Locatie
Bucuresti, Romexpo
Data
29 iunie - 1 iulie 2011
Bilete

Preturi:
intre 180 - 450 lei

Trupe
Guns n' Roses, Machine Head, Evanescence, Black Label Society, The Cult, Ugly Kid Joe, Lacuna Coil, Within Temptation, Soulfly, Heaven Shall Burn, Saxon, Sweet Savage...
Site oficial
www.rock-thecity.ro


28 iunie 2012
GODSMACK anuleaza recitalul

Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului vocal Sully Erna, trupa Godsmack este nevoita sa anuleze concertele pe care le mai avea de sustinut in Europa. Ca urmare, aparitia formatiei in Tuborg GreenFest powered by Rock The City este de asemenea anulata. Organizatorii evenimentului vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o alta data.

Solistul vocal al trupei Godsmack, Sully Erna, a fost examinat in cursul zilei de marti de medici americani in legatura cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat sa nu mai cante in urmatoarele saptamani, pentru a permite corzilor vocale sa se vindece. Diagnosticul medicilor se traduce prin anularea a nu mai putin de 12 concerte programate in Europa, inclusiv in Romania. Godsmack a apucat sa sustina in acest turneu doar doua concerte pe "batranul continent" (in Anglia si Belgia).

"Imi pare rau, Europa" spune cu regret Sully Erna. "Se pare ca nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public asa cum n-am avut de multa vreme... Belgia, ai fost de asemenea minunata. Cat despre restul Europei, unde n-am reusit sa ajungem de aceasta data, promit ca vom incerca pana vom reusi!" a mai spus artistul.

Sully Erna a mai precizat ca in proxima perioada, se va odihni si va face exercitii care sa-i readuca forma vocala care l-a consacrat. Organizatorii Tuborg GreenFest powered by Rock The City ii doresc solistului insanatosire grabnica.

Astfel, programul festivalului sufera unele modificari, orele actualizate fiind prezentate in tabelul de mai jos.

27 iunie 2012
Programul final si reguli de acces

Desfășurat între 29 iunie și 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român, răsplătind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care încurajează păstrarea curățeniei pe toată durata evenimentului, precum și colectarea selectivă a deșeurilor. Pentru a încuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde – programul de protecție a mediului inițiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova păstrarea curățeniei și a recompensa participanții care vor colecta paharele de plastic.
Compania Tuborg recomandă consumul responsabil de bere și reamintește participanților la festival că persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool.

Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

PROGRAMUL PE ZILE SI ORE

29 iunie 2012 30 iunie 2012 1 iulie 2012
intrare: 16.30 intrare: 12.30 intrare: 13.00
  SWEET SAVAGE
14:15 -15:00
 
Old Green
17.00 - 17:30
SAXON
15:30 - 16:15
UGLY KID JOE
13:45 - 14:15
Luna Amară
17:45 - 18:45
LACUNA COIL
16:45 - 17:45
WITHIN TEMPTATIO
14:45 - 15:45
Timpuri Noi
19:00 - 20:00
SOULFLY
18:15 - 19:15
THE CULT
16:15 - 17:15
Celelalte Cuvinte
20:30 - 21:30
BLACK LABEL SOCIETY
19:45 - 21:00
EVANESCENCE
17:45 - 19:00
Heaven Shall Burn
21:45 - 22:45
MACHINE HEAD
21:30 - 23:00
GUNS N’ROSES
20:00 - 23:00

 

Recomandări generale

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.
Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.
Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun. În situația folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la preţul de 10 lei/zi, situate în cadrul complexului Romexpo, în parcările C şi D.
Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

14 mai 2012
Godsmack - Live & Inspired, pe album şi pe scena Tuborg GreenFest

Turneul mondial Godsmack va ajunge în România, cu ocazia Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Cu acest prilej, trupa americană Godsmack va prezenta publicului din România piesele şi atmosfera noului album, pe care se pregăteşte să-l lanseze. Este primul album live Godsmack, un album cerut şi aşteptat de fani. Lansarea va avea loc săptămâna aceasta şi conţine un disc-bonus de cover-uri.

Godsmack pregăteşte pe 30 iunie un show absolut incendiar pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City, fiind primul concert sustinut în România.

 

Cei care vor intra în posesia albumului înainte de show-ul de la Bucureşti vor regăsi energia specifică Godsmack, care cucereşte publicul de fiecare dată. Show-urile memorabile ale trupei au scris pagini întregi în istoria rock-ului modern.

Noul album, “Live & Inspired”, cuprinde reprezentaţii live ale celor mai bune piese de pe cele cinci albume pe care le-au scos până acum rockerii originari din statul american Massachusets. Atmosfera spectacolelor Godsmack este perfect surprinsă, prin piese precum “Awake”, "Keep Away", "Straight Out of Line", "Whatever", "I Stand Alone” şi, bineînţeles, "Voodoo".

Premiată de mai multe ori cu discuri de platină şi nominalizată la Premiile Grammy, trupa Godsmack va lansa primul album live pe data de 15 mai 2012.

Deşi trupa numără peste 17 ani de activitate, este pentru prima dată când înregistrează şi lansează un album live. Rockerii şi-au adus aminte cu nostalgie de vremurile în care cântau diverse cover-uri prin cluburile americane şi au adăugat discului live un bonus cu totul deosebit. Acesta constă într-o serie de piese reinterpretate, versiuni cover ale unor hituri îndrăgite de trupă şi de fanii muzicii rock în general.

“Live & Inspired este modul nostru de a mulţumi fanilor pentru că au crezut în noi de-a lungul anilor şi ne-au ajutat să devenim o trupă live grozavă”, dezvăluie Salvatore Paul “Sully” Erna.

“Alături de acest super-concert, înregistrat cu ocazia Detroit Rock City, am înregistrat şi patru cover-uri, ca să arătăm că suntem – la rândul nostru – simpli iubitori ai muzicii rock’n’roll”, a mai spus Sully.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că trupa şi-a încurajat “legiunile” de fani să se implice în lansarea noului disc. Aceştia au trimis poze făcute în timpul concertelor – fie ca e vorba de fotografii cu trupa sau de poze cu fani bucurându-se de muzica Godsmack. Trupa a strâns astfel o adevărată “colecţie” de poze cu fani şi, în special, cu tatuaje ale acestora reprezentând celebrul logo al trupei.

Pe 30 iunie, Godsmack concertează la Bucureşti, în cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock the City. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, vor mai urca pe scenă Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lacuna Coil şi Within Temptation.

Vă reamintim de preţurile promoţionale, valabile până în data de 15 mai 2012, inclusiv!

2 mai 2012
O noua confirmare: LACUNA COIL

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock the City se îmbogăteste cu prezenta italienilor de la Lacuna Coil, care revin în România pentru a-si promova ultimul album, “Dark Adrenaline”.

Concertul Lacuna Coil va avea loc în data de 30 iunie, în cadrul celui mai mare festival de rock al verii - Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Artistii din line-up-ul evenimentului muzical confirmati deja sunt Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation. Organizatorii au fost receptivi la sugestiile fanilor, iar acestia vor avea parte si în acest an de muzică de calitate si de o atmosferă extraodinară.

A început numărătoarea inversă pentru Tuborg GreenFest 2012! Ne bucurăm că si Lacuna Coil s-a alăturat marilor nume deja confirmate, iar lista rămâne deschisă. Si la această editie, cei prezenti vor avea parte de o experientă unică, bucurându-se de show-urile live, muzica de exceptie, distractie, bere de calitate si nonconformism.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

În egală măsură puternice si enigmatice, sinuoasele ritmuri marca Lacuna Coil nu sunt deloc usor de descifrat la o primă ascultare. Prea dure pentru a căpăta eticheta goth si în acelasi timp prea melodice pentru un metal pur, compozitiile trupei au un sound unic. În plus, incontestabila originalitate a muzicii a făcut ca Lacuna Coil să se numere printre formatiile care si-au construit propriul drum în muzică.

În cadrul concertului de la Bucuresti, Lacuna Coil îsi promovează cel de-al saselea material de studio, care prezintă încă 12 piese de colectie, melodii triste si întunecate, exprimate însă cu fortă.

Lacuna Coil nu este o trupă care obisnuieste să fie repetitivă, iar “Dark Adrenaline” pare să fie un album chiar mai reusit decât precedentul, “Shallow Life”, lansat în 2009.

 

Maturitatea muzicală si cursivitatea noilor piese arată că trupa nu înceteaza să-si dezvolte orizonturile muzicale, rămânând în acelasi timp fidelă originilor sale. “Stim cine suntem si de unde venim, însă în acelasi timp avem o viziune proprie asupra viitorului”, spune solista Cristina Scabbia.“Dark Adrenaline este rezultatul glorios al celor 15 ani de experientă si experimente”, conchide Scabbia.

Albumul “Dark Adrenaline” este produs de Don Gilmore (cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne si Bullet  For My Valentine), acelasi la care trupa a apelat si pentru realizarea “Shallow Life” în 2009.

Lacuna Coil se află în turneul mondial de promovare a noul material. Trupa a cântat deja la Ozzfest, Gigantour si la alte festivaluri europene de mare anvergură, iar în data de 30 iunie ajunge pentru prima oară la Bucuresti.

Fanii se pot astepta la un spectacol deosebit, mai ales că cei 15 ani de carieră ai trupei au îmbunătătit constant performanta lor, iar “Dark Adrenaline” este gata să cucerească publicul din România.

După ce a făcut înconjurul Europei alături de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienta unică si Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani si în România, a dat nastere unora dintre cele mai puternice spectacole internationale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuti, Tuborg Green Fest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse în vânzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas si Cărturesti si pe www.eventim.ro.
Vă reamintim de preturile promotionale, valabile pana în data de 15 mai 2012, inclusiv!

Componenta trupei:
Cristina Scabbia: voce
Andrea Ferro: voce
Marco “Maki” Coti Zelati: chitară bas, claviaturi
Cristiano “Pizza” Migliore: chitară
CriZ: tobe
Maus: chitară

30 aprilie 2012
Guns n'Roses recital de peste 2 ore si jumatate

Cel mai mare festival al verii, Tuborg Green Fest powered by Rock The City, aduce trupe de referintă ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg Green Fest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Foarte iubită în întreaga lume, GUNS N’ ROSES, headliner incontestabil al Tuborg Green Fest, revine în România, dorindu-si să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, de peste două ore şi jumătate.

 

Istoria GUNS N’ ROSES porneste acum trei decenii, în anii ’80, când pe scena rock-ului mondial s-au petrecut schimbări importante. Noul val de formaţii glam rock a avut în frunte grupul american GUNS N’ROSES, considerat un demn urmaş al celebrilor Rolling Stones.
De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.
După 1993, GUNS N’ROSES se desfiinţează, dar, când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studio numit “Chinese Democracy”. A fost marea surpriză a anului 2008 şi în acelaşi timp, un comeback de referinţa în istoria rock-ului. Punctul forte al grupului a ramas apariţia live. Odată cu “Chinese Democracy World Tour”, trupa şi-a recucerit fanii şi a câştigat simpatia unei şi mai largi audienţe.
GUNS N’ ROSES revine în România cu un concert extraordinar în cadrul Tudorg Green Fest powered by Rock the City. Recitalul va avea loc în data de 1 iulie 2012.
Biletele sunt puse în vânzare prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

Vă reamintim de preţurile promoţionale, valabile pana în data de 15 mai 2012, inclusiv:
Preţuri promoţionale – Discounted Early Bird - până în 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1 Normal Circle – 50 lei
Ziua 1 Golden Circle – 70 lei

Ziua 2 Normal Circle – 120 lei
Ziua 2 Golden Circle – 170 lei

Ziua 3 Normal Circle – 140 lei
Ziua 3 Golden Circle – 210 lei

După data de 15 mai 2012, preţurile vor deveni:

Ziua 1 Normal Circle – 70 lei
Ziua 1 Golden Circle – 90 lei

Ziua 2 Normal Circle – 140 lei
Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei
Ziua 3 Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle şi Golden Circle vor rămâne la preţul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la preţul de 450 lei.

4 aprilie 2012
Noi detalii, bilete pentru o zi etc...

Avem toate motivele să anunţăm că Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se anunţă cel mai interesant festival rock al anului din România. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, veţi putea vedea multe formaţii în premieră în România, multe nume mari pe scena rock internaţională, dar şi o serie de formaţii româneşti.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani şi în România, a dat naştere unora dintre cele mai puternice spectacole internaţionale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei, oferind iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu mondial precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuţi, Tuborg Green Fest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toată lumea asociază brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentaţii de muzică live. Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare a patra ediţie a Tuborg Green Fest, pentru că am pregătit numeroase surprize în stilul Tuborg. Seria de concerte va fi în topul celor mai captivante evenimente muzicale ale anului, mai ales că au confirmat prezenţa alte trei trupe cu notorietate: Evanescence, Soulfly şi Heaven shall Burn”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Cele mai recente confirmări

Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage şi Within Temptation, confirmăm oficial prezenţa la festival a celebrului grup american EVANESCENCE, dar şi a celor de la SOULFLY şi HEAVEN SHALL BURN.

EVANESCENCE este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internaţională. Încă de la albumul de debut, ”Fallen”, formaţia americană a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. ”Fallen” a oferit trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut cu numele ”Evanescence”, intrat în Billboard pe locul 1 secţiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums şi the Hard Rock Albums.

SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus perfect de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele ”Enslaved”. Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album aşteptat chiar şi de fanii Sepultura.

HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activează din 1996, timp în care a editat 6 albume de studio, dar şi un DVD interesant numit Bildersturm. Axat pe sonorităţiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influenţe americane, dar şi o excelentă atitudine live probată printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la Bucureşti va fi o altă premieră în România şi o bună ocazie de a vedea la lucru un grup despre care noua generaţie de rockeri are cuvinte de laudă.

Romanian Rock Day

29 iunie 2012 va fi o zi rezervată formaţiilor româneşti, ocazie cu care veţi vedea la lucru atât trupe în plină afirmare, cât şi formaţii de calibru.
Aşa cum deja ştiţi, acest festival a promovat de fiecare dată şi formaţiile româneşti şi în 2012 vom face acelaşi lucru. Deocamdată nu vă putem dezvălui numele lor, dar, în viitorul apropiat, vă vom da toate informaţiile despre Romanian Rock Day în exclusivitate pe site-ul festivalului, Tuborg, Eventim.ro şi a partenerilor noştri media. 

Bilete:

În urma cererii publicului de a avea şi bilete pe cele trei zile, organizatorii au decis să le facă pe plac şi, mai mult, va exista şi o perioadă promo de achiziţionare a biletelor.

Preţuri promoţionale – Discounted Early Bird - până în 15 mai 2012, inclusiv:
 
Ziua 1 Normal Circle – 50 lei
Ziua 1 Golden Circle – 70 lei
 
Ziua 2 Normal Circle – 120 lei
Ziua 2 Golden Circle – 170 lei
 
Ziua 3 Normal Circle – 140 lei
Ziua 3 Golden Circle – 210 lei
 
După data de 15 mai 2012, preţurile vor deveni:
 
Ziua 1 Normal Circle – 70 lei
Ziua 1 Golden Circle – 90 lei
 
Ziua 2 Normal Circle – 140 lei
Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei
Ziua 3 Golden Circle – 230 lei
 
Abonamentele Normal Circle şi Golden Circle vor rămâne la preţul actual, de 180, respectiv 270 lei!
Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la preţul de 450 lei.

Biletele sunt în vânzare, în exclusivitate, prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro

Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

Acces public
Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie, şi duminică, 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor va fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, orele 13.00.   

7 martie 2012
Primele nume anuntate pentru editia 2012

Într-o conferinta de presa care a avut azi loc la Bucuresti, organizatorul festivalului ROCK THE CITY - editia 2012, compania D&D East Entertainment, a anuntat primele nume care vor urca pe scena evenimentului intre 29 iunie si 1 iulie. Acestea sunt:
Guns n' Roses, Machine Head, Black Label Society, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Offspring, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Sweet Savage, Lost Prophets.

Biletele se vand prin reteaua Eventim incepand de astazi, 7 martie.
Abonamentele costa 180 lei la Normal Circle si 270 lei la Golden Circle. Pretul unui abonament VIP este de 450 lei.
Nu vor exista bilete pentru o singura zi!

Comunicatul oficial:

Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experienţă unică tuturor participanţilor la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfârşitul lui iunie şi se va întinde pe durata a trei zile, pline de rock şi metal de cea mai bună calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor uca pe scena festivalului bucureştean.

În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack şi mulţi alţii vor susţine concerte explozive la a patra ediţie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.

“Tuborg înseamna, prin definiţie, muzică de calitate şi o atitudine liberă. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se întâlnesc, în faţa scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cântăreţi rock. Ajuns la a 4-a ediţie, festivalul a devenit deja o tradiţie, un moment aşteptat al anului. Ne dorim ca în fiecare an să ne autodepăşim, oferind fanilor muzicii de calitate experienţe memorabile!”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Guns N’Roses va veni pentru a doua oară în România, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cântate până acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunţă încă de pe acum unul de zile mari, iar cei care işi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor ‘90 vor avea parte de multe surprize.

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oară în România. Deschizător de drumuri pe scena metalică la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerată una dintre cele mai energice trupe live şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai aşteptate apariţii pe scenele româneşti din ultimele aproape două decenii.

Un nume care merită toată atenţia este şi Black Label Society, grup format la iniţiativa fostului chitarist din formaţia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o altă premieră pentru România şi, în acelaşi timp, o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock.

Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu “Everything About You” şi “Cat’s In The Cradle”, hituri care au încat în prima parte a anilor ‘90, iar publicul de sex feminin vor avea ocazia să-l vadă la lucru pe unul dintre sex simbol-urile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.

Grupul britanic SAXON este şi el un punct de atracţie al festivalului, cu cei reuniţi în jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon în sfera heavy metal, iar apariţia la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemnează o altă premieră pentru în România.

Pe lângă aceste nume mari, vor mai fi prezente şi multe alte trupe de renume precum The Cult, Godsmack (premieră pe scenele din România), Within Temptation, Lots Prophet, Pentagram şi Sweet Savage. În plus, alte câteva formaţii sunt pregătite pentru a se alătura acestui eveniment şi vor fi anunţate în scurt timp.

Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor va fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, orele 13.00.

Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

 

 

 


©2006 rockxpress & frame design.
Toate drepturile rezervate.
Reproducerea integrala sau partiala a unui material din acest site, fara acordul autorului,
este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.